Skip to main content

Wall of sound bij Mastersound.

Sfeer in huis wordt niet alleen gecreëerd door de mooiste meubels en het gebruik van de juiste kleuren. Het genieten van muziek in huis is daar zeker een onderdeel van, maar vooral wanneer die muziek geweldig klinkt. Onze missie is om uw muziek zo goed mogelijk te laten klinken. De liefhebber zal voor mooi geluid de traditionele luidspreker kiezen in een stereo of home cinema opstelling. Dit kunnen prachtig afgewerkte houten speakers zijn of hele moderne van aluminium. Hoe fraai ze ook zijn vorm gegeven, voor sommigen zijn ze nog steeds een sta-in-de-weg. Daarom wordt steeds vaker gekozen voor wifi speakers of een soundbar. Bluesound, Bowers & Wilkins en Sennheiser maken soundbars die niet alleen de film liefhebber, maar ook menig muziekliefhebber zullen bekoren.

Wij begrijpen dat het vinden van ruimte in uw huis voor traditionele luidsprekers is niet altijd mogelijk is. Soms zou je willen dat het geluid gewoon uit de muur kwam, of uit het plafond. Welnu.. dat is mogelijk.

Waar je enkele jaren geleden nog genoegen moest nemen met een matige geluidskwaliteit, kun je inmiddels kiezen uit een mooi assortiment uitstekend klinkende, grote en kleine speakers, discreet weggewerkt in het plafond of de wanden.In onze showroom hebben wij een indrukwekkende serie traditionele luidsprekers op de vloer of op een plank. Sinds kort hebben we deze collectie uitgebreid met enkele topmodellen in de wand en in het plafond, zodat u eens zelf kunt komen luisteren hoe dat klinkt en kijken hoe dat eruitziet. De DALI PHANTOM-serie, biedt nu meer opties dan ooit tevoren om een geweldige muzikale sfeer te creëren, zonder dat u daar waardevolle woonruimte voor hoeft op te geven.

DALI

PHANTOM S80

€ 1.999,- per stuk

The DALI PHANTOM S-80 in-wall speaker delivers a clear and well-defined audio performance. With its combined 8″ bass/midrange woofer and rotatable hybrid tweeter module, the PHANTOM S-80 is a flexible speaker with impressive bass response.

DALI

PAHNTOM S180

€ 2.999,- per stuk

The DALI PHANTOM S-180 is a full-size in-wall speaker. Combining an 8″ wood fibre driver, 10″ passive carbon fibre radiator and a rotatable hybrid tweeter module, the PHANTOM S-180 delivers coherent, clean and detailed sound in a cabinet that fits into almost any standard wall.

DALI

M-375

€ 1.299,- per stuk

CUSTOM INSTALL speaker | Frequency Range 57 – 25,000 | Sensitivity 89 dB

DALI

M-250

€ 899,- per stuk

CUSTOM INSTALL speaker | Frequency Range 58 – 24,000 | Sensitivity 89 dB

DALI

K-60

€ 449,- per stuk

CUSTOM INSTALL speaker | Frequency Range 51 – 25,000| Sensitivity 87 dB

De K-serie  is de reeks plafond inbouwspeakers met het breedste frequentie bereik en het meest gedetailleerde geluid.

DALI

K-80

€ 549,- per stuk

CUSTOM INSTALL speaker | Frequency Range 48 – 25,000 | Sensitivity 87 dB

De K-serie  is de reeks plafond inbouwspeakers met het breedste frequentie bereik en het meest gedetailleerde geluid.

DALI

K-60 LP

€ 399,- per stuk

CUSTOM INSTALL speaker | Frequency Range 52- 26.000 | Sensitivity 84 dB

Speciaal voor plafonds met weinig ruimte. De inbouwdiepte is slechts 36,5 mm.