Skip to main content

Model 40

Geïntegreerde stereoversterker met Streaming Built-In

€ 2.499,-

Het muzikaalste geluid van iedere bron. Een compleet scala aan analoge en digitale ingangen, plus ingebouwde HEOS streaming maken luisteren aangenaam en eenvoudig, ongeacht de bron. De Model 40 is een van de weinige hifi stereo versterkers die ook voorzien zijn van HDMI ARC, wat ook de film liefhebber blij zal maken.

Marantz CD 60

Hoogwaardige CD-Speler met Modern Design

€ 899,-

De Marantz CD60 is een robuust gebouwde, degelijke cd speler met een rijk, warm en ruimtelijk geluid. Vakkundig afgesteld door de legendarische sound master van Marantz voor het mooiste muzikale geluid. Met de CD 60 komt uw zorgvuldig opgebouwde cd collectie volledig tot haar recht. De CD 60 heeft dezelfde moderne vormgeving als de Model 40 en samen vormen ze zo een mooi team.

Marantz Cinema 70s

Slanke 7.2-kanaals | 50 watt per kanaal AV-receiver € 1.000,-

CINEMA 70s maakt home cinema mogelijk in ruimtes waar apparatuur geen grote ruimte kan innemen. Hij beschikt over 7 x 50 watt ingebouwde legendarische Marantz-versterking, zes HDMI-ingangen (waarvan drie met ondersteuning voor 8K), ingebouwde HEOS-streaming, kamercorrectie met Audyssey MultEQ , Dolby Atmos en DTS:X, plus meerdere in- en uitgangen, waaronder preamp-outs voor alle kanalen en twee subwoofers.

Marantz Cinema 60

7.2-kanaals | AV-receiver met 100 watt per kanaal € 1.350,-

De CINEMA 60 is ideaal voor speciale thuisbioscopen of woonkamers voor gevarieerd gebruik. Met 7×100 watt per kanaal, zes HDMI-ingangen (drie zijn 8K UHD), HEOS Built-In streaming en Audyssey MultEQ XT, Dolby Atmos en DTS:X plus talrijke in- en uitgangen, waaronder preamp out-modus en dubbele subwoofer-outs, zo brengt de CINEMA 60 onmiskenbare prestaties naar een nieuwe klasse thuisbioscopen.

Marantz NR-1200

Slanke stereo receiver met HEOS streaming € 699,-

De NR-1200 is een fijne middenklasse stereo versterker met FM, DAB+ en internetradio. Een goede combinatie met bijvoorbeeld een set DALI Oberon of Opticon MKII. Erg prettig aan deze receiver is de HDMI ARC, welke voorheen alleen te vinden was in Home Cinema receivers. HDMI ARC maakt het niet alleen mogelijk het geluid van de tv over de speakers te laten spelen, maar ook het volume te regelen met de afstandsbediening van de tv. De fijnproever raad ik aan ook even naar de Model40 te luisteren.