DALI

iO-4 bluetooth hoofdtelefoon

€ 299,-

DALI

iO-4 bluetooth hoofdtelefoon

€ 299,-

DALI

iO-6 bluetooth hoofdtelefoon

€ 399,-

Bowers & Wilkins

PX bluetooth headset

NU van € 399,- voor € 249,-

Bluetooth Noise-cancelling, draadloze hoofdtelefoon.

PX combineert het beste geluid in zijn klasse met geoptimaliseerde noise-cancelling, een batterijduur van 22 uur en intelligente bedieningsknoppen die op een natuurlijke manier reageren op uw gedrag. de PX kan makkelijk opgevouwen worden, zodat hij altijd tussen de bagage past. Met de PX-app schakelt u gemakkelijk de juiste Noise Cancelling modus in of uit en kunt u het door te laten volume van stemmen regelen.

Bowers & Wilkins

PX5 bluetooth headset

€ 299,-

Bluetooth on-ear noise-cancelling hoofdtelefoon

Ervaar geluid van wereldklasse met de nieuwste adaptieve noise cancellation technologie. Deze slanke, on-ear hoofdtelefoon houdt de buitenwereld buiten en laat je helemaal in je eigen wereld opgaan.

Bowers & Wilkins

PX 7 bluetooth headset

tot 31 december 2019: van € 399,- oor € 329,-

Bluetooth over ear Noise-cancelling, draadloze hoofdtelefoon.

Geniet onderweg van muziek op het allerhoogste niveau. Waar je ook bent, de krachtige drivers en de adaptieve noise cancelling plaatsen jou middenin de muziek.

Sennheiser

PX 5.50 Wireless

nu van € 349- voor € 199,-

Draadloze headset Bluetooth met Noisegard.

De perfecte draadloze hoofdtelefoon voor onderweg. Ervaar de bewegingsvrijheid van bluetooth in hifi geluidskwaliteit. Licht van gewicht en comfortabel. Creëer je eigen audio cocon d.m.v. actieve ruisonderdrukking, Sennheiser’s Noisegard. Voer een telefoongesprek met de ingebouwde microfoon. Regel het volume, skip naar het volgende nummer of neem de telefoon op met een simpele swipe over de rechter oorschelp.

Sennheiser

HD  4.50 Bluetooth € 179,-

Bluetooth met Noisegard.

De nieuwe closed-back Sennheiser HD 4.50 BTNC draadloze headset biedt zowat alles wat muziekliefhebbers met een actieve levensstijl zich kunnen wensen: een verbluffend gedetailleerd en krachtig geluid, de nieuwste draadloze technologie, intuïtief gebruiksgemak en een elegant minimalistisch, maar toch robuust ontwerp, vervaardigd uit hoogwaardige materialen. Maar bovenal: Sennheiser NoiseGard ™ actieve ruisonderdrukking, zorgt ervoor dat u van uw muziek kunt genieten in alle rust – overal.

Sennheiser

HD 4.40 Bluetooth € 99,-

Bluetooth zonder Noisegard.

De nieuwe Sennheiser HD 4.40 BT biedt hoogwaardig draadloos geluid voor onderweg, elke dag . De closed-back, around-ear headset is voorzien van Bluetooth 4.0 en aptX compatibiliteit en levert echt Hi-Fi geluid met een dynamische bas. Zijn elegant minimalistisch ontwerp is gemaakt van robuuste, hoogwaardige materialen die aan kritische eisen voldoen.

Sennheiser HD 599

€ 199,-

Voor thuis en onderweg.

De open back HD 599 levert indrukwekkende natuurlijke ruimtelijke prestaties. Aan de top van Sennheiser ‘s 500-serie, beschikt de full-size topklasse hoofdtelefoon over bijna-perfecte niveaus van geluidskwaliteit voor de muziekliefhebber en een uitzonderlijke draagcomfort dankzij de grote oorschelpen en zachte vervangbare oorkussens.

Sennheiser HD 559

€ 99,-

Voor thuisgebruik.

De open around ear hoofdtelefoon HD 559 is de ideale keuze voor luisteraars op zoek naar een optimale mix van allround prestaties en kwaliteit voor home entertainment.

Sennheiser HD 569

€ 149,-

Voor thuis en onderweg.

De gesloten HD 569 met een over-het-oor ontwerp geeft een flexibele optie voor Home entertainment. Het zorgt voor een rijke en duidelijke bas, en voegt meer flexibiliteit toe door u van een volledige persoonlijke ervaring te laten genieten zonder anderen te storen.

Sennheiser

CX 3.00 in ear € 49,95

In-ear.

Pep je geluid op met de nieuwe CX 3.00 hoofdtelefoon van Sennheiser. Deze oordopjes bieden een ongelooflijk gedetailleerde geluidsweergave en verbeterde basrespons in een verbazingwekkend klein pakket.

Sennheiser

CX 2.00 in ear € 49,95

In-ear.

De CX 2.00 headset van Sennheiser levert het rijke, bas-gedreven geluid dat je van een Sennheiser verwacht. Daarbij komt nog het gebruiksgemak van de geïntegreerde afstandsbediening met drie knoppen en microfoon, waarmee je met een druk op de knop telefoongesprekken kunt aannemen en je muziek kunt bedienen. De CX 2.00 is de perfecte headset voor onderweg. Er is alleen nog een iOS  variant in het wit.

Sennheiser

CX 1.00 in ear € 39,95

In-ear.

De CX 1.00 hoofdtelefoon van Sennheiser levert een krachtige geluidservaring met een diepe, harde bas. Het nieuwe ultrakleine ontwerp staat garant voor uitmuntend draagcomfort en de bijgeleverde set van oordopjes in vier verschillende maten (XS, S, M, L) zorgt ervoor dat omgevingsgeluid effectief gedempt wordt, zodat je de beat echt kunt voelen!

Sennheiser

RS 195 draadloos € 349,-

Draadloze hoofdtelefoon.

De Sennheiser RS 195 is een hoofdtelefoonsysteem met selecteerbare gehoorondersteuning voor kraakheldere spraak en muziek. Persoonlijk aanpasbaar aan je eigen luisterbehoeften. Vanwege de geweldige geluidskwaliteit zeer geschikt voor de hifi audio muziekliefhebber.

Sennheiser

RS 175 draadloos € 199,-

Draadloze hoofdtelefoon.

Hoofdtelefoonsysteem met een superieur basgeluid en surround-settings voor pure entertainment. Thuisentertainment is nu nog leuker!

Groot voordeel is, dat deze kan worden aangesloten op de optical digital audio uitgang van de tv. Dat betekent dat hij ook inzetbaar is met een tv zonder hoofdtelefoon aansluiting. De sesnatie wordt nog groter door de mogelijkheid van surround geluid.