ROTEL RC-1572

stereo voorversterker ex-showroom zwart

van € 1.099,- voor € 899,-

Rotel  RC-1572 voorversterker. Met een van de vele Rotel eind versterkers is er altijd een combinatie die bij jouw past. De AKM premium 32-bit/768kHz DAC zorgt voor loepzuivere audioprestaties op de digitale ingangen, maar ook de phono aansluiting ontbreekt niet. De handige auto-sense functie zorgt er voor dat het apparaat uit stand-by ontwaakt zodra er een signaal binnen komt op een van te voren in te stellen bron. Handig als je er een bijvoorbeeld een Bluesound Node 2i op aansluit.

DALI Callisto 2C set wit

ex showroom

van € 2.999,- voor € 1.199,- ( zonder stands )

De Callisto is een draadloos speaker concept van DALI. De Callisto is een actieve luidspreker en heeft dus alleen een stopcontact nodig voor 220 v. Hij krijgt zijn signaal draadloos vanuit de Soundhub. Deze is het moederschip waarop diverse analoge en digitale bronnen aangesloten kunnen worden. Bovendien beschikt de Soundhub over de mogelijkheid een Bluesound module in te schuiven. Hierdoor wordt het een ideale streaming partner voor de liefhebber van goed geluid. Niet alleen Spotify of DEEZER, ook High Res audio van Tidal of QOBUZ kan met behoud van kwaliteit afgespeeld worden. Ook kan de Callisto deel uit maken van een compleet Multi Room Systeem. Het resultaat is verbluffend.

DALI Fazon LCR zwart

van € 479,- nu per stuk € 299,-

nog 1 exemplaar beschikbaar

Door aantrekkelijk Deens design te combineren met fraaie materialen en uitmuntend luidsprekerontwerp krijg je met je keuze voor een FAZON LCR een hoogwaardige satellietluidspreker voor montage aan de muur. Deze satelliet-luidspreker kan zowel voor stereo als meerkanaals sets gebruikt worden – zelfs als centerluidspreker. De FAZON LRC wordt geleverd met een speciale gepatenteerde muurbeugel die het aansluiten erg makkelijk maakt. De FAZON LCR is een veelzijdige luidspreker die past bij een moderne leefstijl, waar het draait om hoge kwaliteit en compacte afmetingen.

DALI Fazon LCR
Frequentiebereik 78 – 25.000 Hz
Gevoeligheid (2,83 v/1m) 89dB
nominale impedantie 6 Ohm
aanbevolen versterkvermogen 15 – 120 Watt
hogetonen speaker 1x 2,8 cm

textiel softdome

lagetonen speaker 2x 11,43 cm
houtvezel conus
type behuizing gesloten box
aansluiting ingang single wire
afmetingen 385 x 157 x 117 mm
gewicht 3,5 kg
meegeleverde accessoires muurbeugel

handleiding

installatie sjabloon

bevestigingshaakjes