Skip to main content

Thorens

TD 403

€ 1.399,-

1x showroom exemplaar zwart € 1199,-

De Thorens TD 403 DD is het meest puristische Direct Drive ontwerp van de Duitse liefhebbers van analoge weergave. Deze Thorens draaitafel is uitgevoerd met een zwaarder draaiplateau, een luxe TP150 toonarm met daaraan een goed Ortofon Blue element gemonteerd. Natuurlijk wordt een stofkap standaard meegeleverd. De TD 403DD wordt met de hand bediend

Thorens

TD 402 DD

€ 899,-

1x showroom exemplaar zwart € 699,-

De Thorens TD 402DD heeft een zeer stille, innovatieve Direct Drive motor met auto START en STOP functie. Hij heeft een interne schakelbare phono voorversterker, zodat hij ook te gebruiken is in combinatie met versterkers die geen specifieke phono ingang hebben. De nieuwe TP72 arm is gemaakt van carbon. Het AT VM95E pickup element is gemonteerd aan een demonteerbare headshell.

Loewe bild v.55DR+

nieuwprijs: € 3.699-

tweede kans € 1.999,-

ingeruild exemplaar met nog 1 jaar garantie

Beleef een wereld waarin elegantie, traditie en prestatie perfect zijn gecombineerd en ontdek de buitengewone tv-modellen van de bild v van Loewe.
De nieuwste technologie en een 4K OLED-paneel met HDR10, HLG en Dolby Vision ™ zorgen voor schitterend beeld met natuurgetrouwe kleuren.
De soundbar met zes drivers heeft een totaal vermogen van 80 watt muziek, waardoor een extra soundbar overbodig is.
Duitse techniek met veel aandacht voor detail – voor fascinerende tv-momenten.De 48″ en  55″ variant zijn verkrijgbaar met en zonder 1 TB geheugen, de DR+Het exemplaar dat hier wordt aangeboden is de versie met DR+. De DR+ biedt in combinatie met de dubbele tuner de mogelijk een programma op te nemen terwijl naar een ander programma kijkt. Deze optie werkt allen wanneer gebruik wordt gemaakt van de interne DVB-C met CI+of een satelliet ontvanger.De bild V wordt geleverd met een fraaie, draaibare tafelstandaard. Hij kan natuurlijk ook aan de wand gehangen worden.