Piega Premium 5.2 per stuk 1499,-

De Piega Premium 5.2 is een slanke, vloerstaande allround luidspreker. Ondanks zij compacte behuizing heeft hij een verbazingwekkend frequentiebereik van 34 Hz tot 50 kHz. en klinkt daardoor zeer compleet. De aluminium afwerking geeft hem een moderne uitstraling, maar past in elk interieur. Er zin 4 variaties leverbaar:

Aluminium kabinet – front in zwart
Aluminium kabinet – front in zilver
Zwart geanodiseerd – front in zwart
Wit gespoten – RAL No. 9016 – front in wit

Piega Premium 3.2 per stuk 1099,-

UITVERKOCHT

De Piega Premium 3.2 is de iets kleinere broer van de Premium 5.2. Vind u de Premium 5.2 nog iets te robuust en bent u tevreden met iets minder bas, dan is de 3.2 een goed alternatief. Slechts 97 cm hoog en 16 cm breed en een frequentiebereik dat begint bij 38Hz. Ook de Premium 3.2 is verkrijgbaar in 4 varianten:

Aluminium kabinet – front in zwart
Aluminium kabinet – front in zilver
Zwart geanodiseerd – front in zwart
Wit gespoten – RAL No. 9016 – front in wit

Piega Tmicro sub 699-

De TMicro Sub is DE laag ondersteunende aanvulling voor de luidsprekers uit de TMicro serie. Fraai vormgegeven, dus hij mag gezien worden bovendien 1 van de meest compacte subwoofers in zijn klasse.
Deze TMicro Sub gebruikt een naar beneden gerichte bas luidspeker en zorgt daarmee voor een perfecte precisie in plaatsing. Elegant staat hij op een voetring om de juiste afstand van de vloer te creëren.

Piega Tmicro 60 AMT per stuk 990,-

De verfijnde buitenkant van deze slechts 135 mm brede zuilen mag niet verhullen dat de Tmicro60 AMT een volwassen luidspreker is met drie diepe midden tonen speakers die een zeer gecontroleerd en volwaardig  geluid bieden, zelfs bij een hoger volume of in middel grote woonkamers. De nieuw ontwikkelde AMT-1 bandluidspreker zorgt voor een helder en open hoog. De Tmicro speakers zijn fraai afgewerkt met een aluminium behuizing, eventueel gespoten in zwart of wit. Deze kosten 1090,- per stuk.

Piega Tmicro 40 AMT per stuk 449,-

De Tmicro 40AMT is de kleinere variant in de Tmicro serie. Net als de grotere Tmicro 60AMT een helder en open hoog, maar natuurlijk minder bas. Deze set is zelfstandig te plaatsen, maar een Tmicro sub zal het geluid completer maken. In een surround opstelling kan de Tmicro 40AMT mooi als achter luidspreker worden opgesteld. De Tmicro speakers zijn fraai afgewerkt met een aluminium behuizing, eventueel gespoten in zwart of wit. Deze kosten 499,- per stuk.

Piega Tmicro center AMT 549,-

Center speakers kunnen nogal pompeus zijn. Niet deze Tmicro center AMT van PIEGA. Slechts 12 cm hoog en 41 cm breed en toch een vol en open geluid. Een prachtige surround set in combinatie met de Tmicro 60 AMT en de Tmicro 40AMT, maar natuurlijk ook te combineren met elk andere set. De Tmicro speakers zijn fraai afgewerkt met een aluminium behuizing eventueel gespoten in zwart of wit. Deze kosten 599,-.