Bowers & Wilkins

Bowers & Wilkins is een wereldwijde marktleider op het gebied van premium luidsprekerproducten en ambassadeur van true sound, met 50 jaar aan audio-erfgoed. De innovatieve, prijswinnende audioproducten van Bowers & Wilkins vormen een essentieel onderdeel van audio-entertainment, of dat nu thuis of onderweg is. De luidsprekers van Bowers & Wilkins worden door audiokenners beschouwd als de definitieve audioreferentie-speakers, wat te merken is aan het gebruik ervan in de belangrijkste opnamestudio’s over de hele wereld. Het idee dat men bijzonder geluid pas kan waarderen als men het echt beleeft, is terug te vinden in het bedrijfsmotto – Listen and you’ll see!

Bowers & Wilkins 702 prijs per stuk 1999,-

Bowers & Wilkins 703 prijs per stuk 1499,-

Een grote drieweg-luidspreker die zelfs het grootste vertrek vult met een volbloed, realistisch geluid.

Bowers & Wilkins 704 prijs per stuk 1199,-

Een slanke, hoogwaardige vloerstaander die onopvallend in de woonomgeving opgaat.

Bowers & Wilkins 705 prijs per stuk 1099,-

Bowers & Wilkins 706 prijs per stuk 699,-

Deze monitor luidspreker is iets groter dan zijn broertje, de 707 S2, en levert het akoestisch vermogen dat nodig is voor grotere vertrekken.

Bowers & Wilkins 707 prijs per stuk 499,-

De 707 S2 is ontworpen om op een boekenplank of een standaard geplaatst te worden. Het is een compacte luidspreker met een hoog vermogen die ideaal is voor kleinere vertrekken.

Bowers & Wilkins FS 700 prijs per stuk: 225,-

Fraai vormgegeven vloerstandaard voor de 706 en 707. De speakers worden vast geschroefd en staan daardoor zeer stabiel. Eventueel kunnen spikes onder de voet worden gemonteerd. De speaker kabel wordt door de voet omhoog gebracht en is uit het zicht.

Bowers & Wilkins HTM72 €749,-

De HTM72 is de compactere center luidspreker in de serie. De HTM72 voorziet uw home cinema van een superieure stemweergave.

Bowers & Wilkins HTM71 €1149,-

Een grote, hoogwaardige center luidspreker met twee speciale drivers voor het laag en een FST™ Continuum™ conus voor het midden.

Bowers & Wilkins 603

De 603 luidspreker van de nieuwe 600 Serie van Bowers & Wilkins bevat onze eersteklas Continuum-conus technologie, die over een periode van acht jaar werd ontwikkeld en voor het eerst werd geïntroduceerd in onze 800 Serie Diamond modellen. Vul uw huis met het mooie geluid van Bowers & Wilkins.

Bowers & Wilkins 606

Of hij nu op een boekenplank staat of op een voet, met de 606 luidspreker van Bowers & Wilkins kunt u uw ruimte voorzien van een loepzuivere weergave. Onze Continuum-conus technologie, die acht jaar lang in ontwikkeling is geweest, produceert een zuiver en ongekleurd geluidsbeeld.

Bowers & Wilkins 607

De 607 luidspreker van Bowers & Wilkins voorziet uw huis van een loepzuivere weergave. Onze kleinste boekenplank luidspreker vult uw ruimte met het prachtige geluid van Bowers & Wilkins. Onze Continuum-conus technologie, die acht jaar lang in ontwikkeling is geweest, produceert een zuiver en ongekleurd geluidsbeeld.