Bowers & Wilkins

Bowers & Wilkins is een wereldwijde marktleider op het gebied van premium luidsprekerproducten en ambassadeur van true sound, met 50 jaar aan audio-erfgoed. De innovatieve, prijswinnende audioproducten vormen een essentieel onderdeel van audio-entertainment, of dat nu thuis of onderweg is. De luidsprekers van Bowers & Wilkins worden door audiokenners beschouwd als de definitieve audioreferentie-speakers, wat te merken is aan het gebruik ervan in de belangrijkste opnamestudio’s over de hele wereld. Het idee dat men bijzonder geluid pas kan waarderen als men het echt beleeft, is terug te vinden in het bedrijfsmotto – Listen and you’ll see!

Bowers & Wilkins De 700 S2

 

Massieve tweeter

De massieve tweeterbehuizing wordt uit een blok aluminium gefreesd en vormt een akoestisch geoptimaliseerde constructie die buitengewoon inert is en ongevoelig is voor resonanties.

Carbon Dome™ tweeter

Carbon Dome™ tweeters zijn een splinternieuwe technologie die speciaal voor de 700 Series is ontwikkeld Ze betekenen een enorme verbetering in vergelijking met de aluminium dubbele dome-tweeter en verleggen de break-up-grens naar 47kHz, voor een bijzonder nauwkeurig beeld en hoge detaillering.

Continuum™ conus

De met de 800 Series Diamond geïntroduceerde Continuum™ conus vertegenwoordigt de grootste verandering in de weergave van middentonen sinds Kevlar®. Het gecoate, geweven materiaal levert een zeer gecontroleerde break-up, die in meer open, neutrale middentonen resulteert.

Ontkoppelde drivers voor het midden

De drivers voor de middentonen in de vloerstaande luidsprekers zijn ontkoppeld. Dit is afgeleid van een vergelijkbaar systeem in de 800 Series Diamond. De ontkoppeling vermindert de kastkleuring en verbetert de helderheid van de middentonen nog verder.

Conus met Aerofoil™ profiel voor het laag

Deze met geavanceerde computermodelleringstechnieken ontwikkelde conus voor het laag met Aerofoil™ profiel heeft een variabele dikte die stijfheid en starheid biedt waar dit het hardst nodig is. Dit resulteert in diepe en dynamische lage tonen.

Bowers & Wilkins 703 S2

prijs per stuk € 1.850,-

showroom opruiming:

1 set zwart  per stuk € 1.100,-

De 703 S2 is een grote drieweg-luidspreker die zelfs het grootste vertrek vult met een massief, realistisch geluid. Alle elementen van uw muziek worden gracieus en tegelijk krachtig tot leven gebracht, van de subtiele nuances tot het overdonderend laag.

meer informatie

Bowers & Wilkins 704 S2

prijs per stuk € 1.499,-

showroom opruiming:

1 set zwart € 950,- per stuk

De 704 S2 is een slanke, hoogwaardige vloerstaander die onopvallend in de woonomgeving opgaat. Ondanks zijn ranke vorm eist de 704 S2 de aandacht op die je van een veel grotere luidspreker zou verwachten. Natuurlijk, de grotere modellen zijn op alle vlakken meer aanwezig. De bescheiden omvang kan een goed compromis zijn, zeker als de ruimte ook niet zo groot is.

meer informatie

Bowers & Wilkins 706 S2

prijs per stuk € 800,-

UITVERKOCHT

1 set rosenut € 475,- per stuk

Deze monitor luidspreker is iets groter dan zijn broertje, de 707 S2, en levert het akoestisch vermogen dat nodig is voor grotere vertrekken.

Bowers & Wilkins 707 S2

prijs per stuk € 629,-

showroom opruiming:

1 set zwart nieuw in doos € 350,- per stuk

1 set wit € 325,- per stuk

De 707 S2 is ontworpen om op een boekenplank of een standaard geplaatst te worden. Het is een compacte luidspreker met een hoog vermogen die ideaal is voor kleinere vertrekken.

Bowers & Wilkins FS 700

prijs per stuk € 300,-

Fraai vormgegeven vloerstandaard voor de 706 en 707. De speakers worden vast geschroefd en staan daardoor zeer stabiel. Eventueel kunnen spikes onder de voet worden gemonteerd. De speaker kabel wordt door de voet omhoog gebracht en is uit het zicht.

Bowers & Wilkins HTM72 S2

prijs per stuk € 899,-

De HTM72 S2 is de compactere center luidspreker in de serie. De HTM72 S2 voorziet uw home cinema van een superieure stemweergave.

Bowers & Wilkins HTM71 S2

UITVERKOCHT

Een grote, hoogwaardige center luidspreker met twee speciale drivers voor het laag en een FST™ Continuum™ conus voor het midden.

Uit liefde voor muziek.

600 Serie Anniversary Edition

Bowers & Wilkins 603 S2 Anniversary Edition

prijs per stuk € 950,-

Vloerstaande luidspreker

De krachtige 603 S2 Anniversary Edition combineert de nauwkeurigheid en transparantie van onze veelgeprezen Continuum conus voor het middenbereik met de schaal en gewichtigheid van twee drivers specifiek voor het lagetonenbereik. Met zijn opgewaardeerde wisselfilters voor nog meer transparantie en een unieke ringafwerking ter ere van het jubileum is de 603 S2 Anniversary Edition de meest geavanceerde betaalbare vloerstaande luidspreker die we ooit hebben gemaakt.

Bowers & Wilkins 606 S2 Anniversary Edition

prijs per stuk € 400,-

Staanderluidspreker

De 606 S2 Anniversary Edition is de zevende generatie van onze iconische 600 Serie staanderluidspreker. Hij belichaamt de ideale balans tussen formaat en vermogen en laat uw muziek nog duidelijker tot je spreken met een geavanceerde Continuum™ conus en een verbeterd wisselfilter. Ook na 25 jaar bepaalt hij nog steeds de standaard voor betaalbare hoogwaardige luidsprekers.

 

* Stand(s) niet inbegrepen.

Bowers & Wilkins 607 S2 Anniversary Edition

prijs per stuk € 325,-

Boekenplankluidspreker

De 607 S2 Anniversary Edition biedt een vermogen en schaal die je bij zijn compacte formaat niet zou verwachten en bevat de Continuum™ conus en opgewaardeerde wisselfilters voor buitengewone resolutie en muzikaliteit. Hij is ideaal voor de weergave van stereogeluid of surround sound.

 

* Stand(s) niet inbegrepen.