Bowers & Wilkins

Bowers & Wilkins is een wereldwijde marktleider op het gebied van premium luidsprekerproducten en ambassadeur van true sound, met 50 jaar aan audio-erfgoed. De innovatieve, prijswinnende audioproducten van Bowers & Wilkins vormen een essentieel onderdeel van audio-entertainment, of dat nu thuis of onderweg is. De luidsprekers van Bowers & Wilkins worden door audiokenners beschouwd als de definitieve audioreferentie-speakers, wat te merken is aan het gebruik ervan in de belangrijkste opnamestudio’s over de hele wereld. Het idee dat men bijzonder geluid pas kan waarderen als men het echt beleeft, is terug te vinden in het bedrijfsmotto – Listen and you’ll see!

Bowers & Wilkins De nieuwe 700 serie

Massieve tweeter
De massieve tweeterbehuizing wordt uit een blok aluminium gefreesd en vormt een akoestisch geoptimaliseerde constructie die buitengewoon inert is en ongevoelig is voor resonanties.

Carbon Dome™ tweeter
Carbon Dome™ tweeters zijn een splinternieuwe technologie die speciaal voor de 700 Series is ontwikkeld Ze betekenen een enorme verbetering in vergelijking met de aluminium dubbele dome-tweeter en verleggen de break-up-grens naar 47kHz, voor een bijzonder nauwkeurig beeld en hoge detaillering.

Continuum™ conus
De met de 800 Series Diamond geïntroduceerde Continuum™ conus vertegenwoordigt de grootste verandering in de weergave van middentonen sinds Kevlar®. Het gecoate, geweven materiaal levert een zeer gecontroleerde break-up, die in meer open, neutrale middentonen resulteert.

Ontkoppelde drivers voor het midden
De drivers voor de middentonen in de vloerstaande luidsprekers zijn ontkoppeld. Dit is afgeleid van een vergelijkbaar systeem in de 800 Series Diamond. De ontkoppeling vermindert de kastkleuring en verbetert de helderheid van de middentonen nog verder.

Conus met Aerofoil™ profiel voor het laag
Deze met geavanceerde computermodelleringstechnieken ontwikkelde conus voor het laag met Aerofoil™ profiel heeft een variabele dikte die stijfheid en starheid biedt waar dit het hardst nodig is. Dit resulteert in diepe en dynamische lage tonen.

Bowers & Wilkins 702

prijs per stuk € 1.999,-

Bowers & Wilkins 703

prijs per stuk € 1.499,-

Een grote drieweg-luidspreker die zelfs het grootste vertrek vult met een volbloed, realistisch geluid.

Bowers & Wilkins 704

prijs per stuk € 1.199,-

Een slanke, hoogwaardige vloerstaander die onopvallend in de woonomgeving opgaat.

Bowers & Wilkins 705

prijs per stuk € 1.099,-

Bowers & Wilkins 706

prijs per stuk € 699,-

Deze monitor luidspreker is iets groter dan zijn broertje, de 707 S2, en levert het akoestisch vermogen dat nodig is voor grotere vertrekken.

Bowers & Wilkins 707

prijs per stuk € 499,-

De 707 S2 is ontworpen om op een boekenplank of een standaard geplaatst te worden. Het is een compacte luidspreker met een hoog vermogen die ideaal is voor kleinere vertrekken.

Bowers & Wilkins FS 700

prijs per stuk € 225,-

Fraai vormgegeven vloerstandaard voor de 706 en 707. De speakers worden vast geschroefd en staan daardoor zeer stabiel. Eventueel kunnen spikes onder de voet worden gemonteerd. De speaker kabel wordt door de voet omhoog gebracht en is uit het zicht.

Bowers & Wilkins HTM72

prijs per stuk € 749,-

De HTM72 is de compactere center luidspreker in de serie. De HTM72 voorziet uw home cinema van een superieure stemweergave.

Bowers & Wilkins HTM71

prijs per stuk € 1.149,-

Een grote, hoogwaardige center luidspreker met twee speciale drivers voor het laag en een FST™ Continuum™ conus voor het midden.

Bowers & Wilkins 603

prijs per stuk € 799,-

De 603 luidspreker van de nieuwe 600 Serie van Bowers & Wilkins bevat onze eersteklas Continuum-conus technologie, die over een periode van acht jaar werd ontwikkeld en voor het eerst werd geïntroduceerd in onze 800 Serie Diamond modellen. Vul uw huis met het mooie geluid van Bowers & Wilkins.

Bowers & Wilkins 606

prijs per stuk € 349,-

Of hij nu op een boekenplank staat of op een voet, met de 606 luidspreker van Bowers & Wilkins kunt u uw ruimte voorzien van een loepzuivere weergave. Onze Continuum-conus technologie, die acht jaar lang in ontwikkeling is geweest, produceert een zuiver en ongekleurd geluidsbeeld.

Bowers & Wilkins 607

prijs per stuk € 265-

De 607 luidspreker van Bowers & Wilkins voorziet uw huis van een loepzuivere weergave. Onze kleinste boekenplank luidspreker vult uw ruimte met het prachtige geluid van Bowers & Wilkins. Onze Continuum-conus technologie, die acht jaar lang in ontwikkeling is geweest, produceert een zuiver en ongekleurd geluidsbeeld.