Skip to main content

HiFi Stereo en Home Cinema

NAD

NAD electronics wordt al enkele decennia gewaardeerd door muziek- en filmliefhebbers die geluidskwaliteit boven vernieuwende gadgets stellen. NAD laat je van muziek genieten zoals jij dat wilt; krachtig, gedetailleerd en zonder te veel kleuring.

Rotel

ROTEL is een Japanse fabrikant van high end stereo en home cinema geluidsapparatuur voor de liefhebber van muziek en film. Kom bij Mastersound luisteren.

Yamaha

Yamaha maakt betaalbare Home Audio producten met een aantrekkelijke vormgeving. Zowel de stereo als de home-cinema componenten zijn onderling met elkaar te verbinden door het Music Cast multiroom systeem. Kom bij Mastersound luisteren.

Luidsprekers

DALI

DALI is een Deense luidspreker fabrikant van een uitgebreide reeks luidsprekers. Bij Mastersound staan de Rubicon, de Opticon en de Oberon series klaar voor demonstratie. DALI speakers staan bekend om hun fraaie hoog, diep laag en uitgebalanceerd midden gebied. Kom luisteren hoe mooi muziek kan zijn.

Bowers & Wilkins

Bowers & Wilkins is een wereldwijde marktleider op het gebied van premium luidsprekers en ambassadeur van true sound, met 50 jaar aan audio-erfgoed. De innovatieve, prijswinnende audioproducten van Bowers & Wilkins vormen een essentieel onderdeel van audio-entertainment. Luidsprekers van Bowers & Wilkins worden door audiokenners beschouwd als de audioreferentie-speakers, wat te merken is aan het gebruik ervan in veel belangrijke opnamestudio’s over de hele wereld. Het idee dat men bijzonder geluid pas kan waarderen als men het echt beleeft, is terug te vinden in het bedrijfsmotto – Listen and you’ll see!

PIEGA

Piega speakers zien er niet alleen fantastisch uit, ze klinken ook erg goed. Met name het gebruik van aluminium geeft de luidsprekers van Piega een moderne uitstraling. De Tmicro AMt is bovendien erg slank, waardoor hij in elk interieur past.