DALI

EPICON 6

€ 4.999,- per stuk

De DALI EPICON serie is gebouwd op de kennis uit meer dan 30 jaar onderzoek, ontwikkeling en het bouwen van luidsprekers, en op de resultaten van het experimenteren met zowel nieuwe en bestaande technologieën. De EPICON serie laat zien hoe ver DALI is gekomen in onze zoektocht naar de natuurlijke weergave van geluid. Met een uiterlijk dat exclusiviteit en eenvoud uitstraalt zijn dit de luidsprekers voor de meest veeleisende muziek- en filmliefhebbers. En met prestaties die overduidelijk DALI karakteriseren – maar dan een stap verder gebracht – willen we niet alleen tegemoet komen aan die eisen, we willen ze overtreffen.

DALI

EPICON 2

€ 2.499,- per stuk

De DALI EPICON serie is gebouwd op de kennis uit meer dan 30 jaar onderzoek, ontwikkeling en het bouwen van luidsprekers, en op de resultaten van het experimenteren met zowel nieuwe en bestaande technologieën. De EPICON serie laat zien hoe ver DALI is gekomen in onze zoektocht naar de natuurlijke weergave van geluid. Met een uiterlijk dat exclusiviteit en eenvoud uitstraalt zijn dit de luidsprekers voor de meest veeleisende muziek- en filmliefhebbers. En met prestaties die overduidelijk DALI karakteriseren – maar dan een stap verder gebracht – willen we niet alleen tegemoet komen aan die eisen, we willen ze overtreffen.

DALI

RUBICON 5

€ 1.599,- per stuk

De RUBICON 5 is de meest compacte vloerluidspreker uit de RUBICON-serie. Net als de grote modellen zit hij propvol geavanceerde technologie en levert hij een serieus kwaliteitsgeluid. De RUBICON 5 is geschikt voor alle muziekstijlen, en dankzij het eenvoudige en exclusieve ontwerp past hij probleemloos in een modern interieur.

DALI

RUBICON 6

€ 1.999,- per stuk

De RUBICON 6 is een mooie en relatief compacte vloerluidspreker met geavanceerde technologie en een serieus kwaliteitsgeluid. De RUBICON 6 is geschikt voor alle muziekstijlen, en dankzij het compacte formaat past hij perfect in een modern interieur, zonder dat hij erg opvalt. Wie naar muziek luistert in een kleinere kamer en de grote RUBICON 8 iets te veel van het goede vindt, heeft hiermee een uitstekend alternatief.

NU  1 EX DEMO SET IN DE SALE!

DALI

RUBICON 8

€ 2.999,- per stuk

De RUBICON 8 is het compromisloze topmodel uit de RUBICON-serie. Hij beschikt over alle kwaliteiten die de serie zo populair maken, maar dan in een serieus groot formaat. Dankzij twee bascompartimenten en een enorme behuizing heeft de RUBICON meer dan genoeg vermogen voor een realistische muziekweergave, ook in grote ruimtes – naar welke muziekstijl je ook luistert. Rock, techno, jazz of klassiek – de RUBICON 8 kan het allemaal, en hoe!

DALI

RUBICON 2

€ 999,- per stuk

De RUBICON 2 is het statiefmodel van de RUBICON-serie. Hij heeft een elegante en compacte behuizing met een exclusieve afwerking en levert een prachtig geluid. Het nauwkeurige geluidsbeeld is kenmerkend voor goed gebouwde tweewegluidsprekers. En wie kan leven zonder het massieve vermogen van de grotere modellen, staat een indrukwekkende muziekervaring te wachten.

DALI

RUBICON LCR

€ 1299,- per stuk

De RUBICON LCR is een unieke, platte wandluidspreker die je discreet aan de muur kunt hangen. Hij geeft je muziek of home cinema een echt hifi-geluid. Ondanks het compacte formaat heeft hij een indrukwekkend groot geluidsbeeld, dynamisch en gedetailleerd met een bas die je normaal alleen hoort uit veel grotere luidsprekers.

DALI

RUBICON Vokal

€ 1.899,- per stuk

Wie van zijn HiFi set een schitterend home cinema systeem wil maken, maakt de Rubicon serie compleet met deze geweldige center luidspreker. De hybride hoge tonen speaker en stereo woofers maken deze set tot een uitgebalanceerd geheel.

DALI

MENUET

€ 599,- per stuk

Met veel plezier introduceren we de DALI MENUET – een kleine maar krachtige luidspreker die veel muzikaliteit laat horen en nieuwe standaarden zet voor de klank en de prestaties van een compacte luidspreker. Als concept is de DALI MENUET een compacte basreflex luidspreker met een afmeting van slechts 25 x 15 x 23 centimeter. En hoewel hij slechts gebaseerd is op een woofer van 11,5 centimeter en een 28 millimeter soft dome tweeter slaagt hij met vlag en wimpel. Luister naar deze briljante piepkleine luidsprekers en je zult meer dan genoeg schoon en onvervormd laag, een open en dynamisch middengebied en heldere, gedetailleerde hoge tonen horen.

DALI

FAZON LCR

€ 499,- per stuk

Door aantrekkelijk Deens design te combineren met fraaie materialen en uitmuntend luidsprekerontwerp krijg je met je keuze voor een FAZON LCR een hoogwaardige satellietluidspreker voor montage aan de muur. Deze satelliet-luidspreker kan zowel voor stereo als meerkanaals sets gebruikt worden – zelfs als centerluidspreker. De FAZON LRC wordt geleverd met een speciale gepatenteerde muurbeugel die het aansluiten erg makkelijk maakt. De FAZON LCR is een veelzijdige luidspreker die past bij een moderne leefstijl, waar het draait om hoge kwaliteit en compacte afmetingen.

NU IN DE SALE!

DALI

FAZON SAT

€ 299,- per stuk

De FAZON SAT is een tweeweg satellietluidspreker op basis van een 11,5 centimeter woofer/middentoner met houtvezel conus en een oversized soft dome tweeter van 28 millimeter met een krachtige neodymium magneet. Omdat hij is uitgerust met een 360º draaibare muurbeugel en/of tafel standaard, biedt de FAZON SAT een flexibele en innovatieve draai en kantel functie. Je kunt de luidspreker zowel horizontaal als verticaal heel precies richten. De elegante en afgeronde body van de behuizing is een combinatie van hoogglans gelakt aluminium en een voorpaneel van composietmateriaal. Het oppervlak van het voorpaneel is behandeld met een rubberachtig materiaal voor een zacht en elegant gevoel. Het luidsprekerfront, dat de luidsprekerunits en het voorpaneel verbergt en beschermt, wordt op zijn plaats gehouden met magneten. Daardoor kunnen ze snel worden verwijderd zonder zichtbare gaten voor montagepinnen op het voorpaneel. Eenvoudige en stijlvolle satellietluidsprekers.

DALI

OPTICON 6 MKII

€ 999,- per stuk

Met zijn hoogte van een meter, en zijn vermogen om een volwassen en luisterrijk geluid te produceren, is de OPTICON 6 een muzikale meester die donderend laag en een perfect gestemd midden en hoog in een ongeëvenaard evenwicht brengt.

DALI

OPTICON 8 MKII

€ 1.599,- per stuk

De DALI OPTICON 8 MKII is de grootste broer in de familie. In deze flinke kast van 114 cm hoog en 24 cm breed passen twee 8″ lage tonen speakers, een 6,5″ middentonen speaker en de voor DALI karakteristieke hybride hoge tonen speaker. Zeker in de wat grotere woonkamer komt deze speaker goed tot zijn recht. Met een frequentie bereik van 38 – 30.000 Hz ervaar je al snel een lekker vet geluid, gecombineerd met helder hoog zodat je de versterker niet per se helemaal open hoeft te schroeven om veel detail te horen.

DALI

OPTICON 2 MKII

€ 599,- per stuk

De DALI OPTICON 2 is een compacte monitor-luidspreker, die op de kracht van de OPTICON 1 voortborduurt met een forse, verliesarme 16,5 centimeter woofer met houtvezels en een ultralichte 28 millimeter Soft Dome Tweeter, voor een wat vollere muzikale presentatie en een krachtigere weergave.

DALI

OPTICON 1 MKII

€ 399,- per stuk

Klein maar perfect van vorm. De DALI OPTICON 1 monitor luidspreker zit opmerkelijk ruim in zijn compacte behuizing. Die bevat, ondanks de bescheiden afmetingen, bijna vijf liter lucht, wat meer ‘goede resonanties’ oplevert en bijdraagt aan de perfect afgestemde levendigheid van dit onverwacht machtige model.

DALI

OPTICON LCR MKII

€ 799,-  per stuk

De OPTICON LCR – een model voor montage aan de muur dat de beste van alle DALI technologieën samenbrengt in een slanke behuizing voor aan de muur, wat wonderen verricht voor het geluid. Qua flexibiliteit en prestaties kent hij geen gelijke. Met luchtig hoog, een gedetailleerd midden en een verrassend laag levert deze muurluidspreker epische prestaties.

DALI

OPTICON Vokal MKII

€ 649,-  per stuk

Als aanvulling op zowel de OPTICON lijn als elk ander serieus Home Cinema systeem biedt de DALI OPTICON VOKAL de perfecte harmonie tussen kracht en controle. Als waarschijnlijk het belangrijkste element bij de surroundweergave van films, is de VOKAL essentieel bij een heldere en gedetailleerde weergave van de dialoog, die niet verloren mag gaan tussen effecten en achtergrondmuziek in de soundtrack.

DALI

CALLISTO 6C  OPRUIMING

VAN € 3.699,- VOOR € 2.199,- incl.  DALI Soundhub

De Callisto is een nieuw draadloos speaker concept van DALI. De Callisto is een actieve luidspreker en heeft dus alleen een stopcontact nodig voor 220 v. Hij krijgt zijn signaal draadloos vanuit de Soundhub. Deze is het moederschip waarop diverse analoge en digitale bronnen aangesloten kunnen worden. Bovendien beschikt de Soundhub over de mogelijkheid een Bluesound module in te schuiven. Hierdoor wordt het een ideale streaming partner voor de liefhebber van goed geluid. Niet alleen Spotify of DEEZER, ook High Res audio van Tidal of QOBUZ kan met behoud van kwaliteit afgespeeld worden. Ook kan de Callisto deel uit maken van een compleet Multi Room Systeem. Het resultaat is verbluffend. Er is een vloerstaand model, de Callisto 6C  en een monitor model. De Callisto 2C. De Bluos NPM-1 kost € 299,-

DALI

CALLISTO 2C OPRUIMING

VAN € 2.699,-VOOR € 1.699- incl.  DALI Soundhub

De Callisto is een nieuw draadloos speaker concept van DALI. De Callisto is een actieve luidspreker en heeft dus alleen een stopcontact nodig voor 220 v. Hij krijgt zijn signaal draadloos vanuit de Soundhub. Deze is het moederschip waarop diverse analoge en digitale bronnen aangesloten kunnen worden. Bovendien beschikt de Soundhub over de mogelijkheid een Bluesound module in te schuiven. Hierdoor wordt het een ideale streaming partner voor de liefhebber van goed geluid. Niet alleen Spotify of DEEZER, ook High Res audio van Tidal of QOBUZ kan met behoud van kwaliteit afgespeeld worden. Ook kan de Callisto deel uit maken van een compleet Multi Room Systeem. Het resultaat is verbluffend. Er is een vloerstaand model, de Callisto 6C  en een monitor model, de Callisto 2C. De Bluos NPM-1 kost € 299,-

DALI

Soundhub € 499,-

Bluos NPM-1 € 299,-

De Callisto is een nieuw draadloos speaker concept van DALI. De Callisto is een actieve luidspreker en heeft dus alleen een stopcontact nodig voor 220 v. Hij krijgt zijn signaal draadloos vanuit de Soundhub. Deze is het moederschip waarop diverse analoge en digitale bronnen aangesloten kunnen worden. Bovendien beschikt de Soundhub over de mogelijkheid een Bluesound module in te schuiven. Hierdoor wordt het een ideale streaming partner voor de liefhebber van goed geluid. Niet alleen Spotify of DEEZER, ook High Res audio van Tidal of QOBUZ kan met behoud van kwaliteit afgespeeld worden. Ook kan de Callisto deel uit maken van een compleet Multi room systeem. Het resultaat is verbluffend. Er is een vloerstaand model, de Callisto 6C  en een monitor model, de Callisto 2C

DALI

OBERON 7

€ 649,- per stuk

De DALI OBERON 7 is de grootste in deze nieuwe serie. Het is een krachtige vloerstaande hifi-luidspreker met een elegant en modern design. De OBERON serie biedt betaalbare kwaliteitsluidsprekers met een oorsprong in DALI’s high-end traditie.

De OBERON serie is leverbaar in zwart, walnoot, wit en licht eiken afwerking, waarbij de laatste twee worden geleverd met een chique grijze grille. Hierdoor laat de Oberon zich goed plaatsen in een hedendaags rustiek interieur.

DALI

OBERON 5

€ 449,- per stuk

De DALI OBERON 5 is een slanke en compacte vloerstaande luidspreker die een prachtig en dynamisch geluid in echte hi-fi kwaliteit levert. De Oberon serie biedt betaalbare kwaliteitsluidsprekers met een oorsprong in DALI’s high-end traditie.

De OBERON serie is leverbaar in zwart, walnoot, wit en licht eiken afwerking, waarbij de laatste twee worden geleverd met een chique grijze grille. Hierdoor laat de Oberon zich goed plaatsen in een hedendaags rustiek interieur.

DALI

OBERON 3

€ 299,- per stuk

De DALI OBERON 3 is een flinke boekenplank luidspreker. Ondanks zijn formaat klinkt hij echt groots. De 7″ woofer waarvan er 2 in de Oberon 7 zitten, levert een prima laag, maar je kunt er natuurlijk altijd een subwooofer bijzetten als je diepere bassen wilt, maar geen vloerstaande luidspreker.

De OBERON serie is leverbaar in zwart, walnoot, wit en licht eiken afwerking, waarbij de laatste twee worden geleverd met een chique grijze grille. Hierdoor laat de Oberon zich goed plaatsen in een hedendaags rustiek interieur.

DALI

OBERON 1

€ 219,- per stuk

De DALI OBERON  1 is de kleinste in deze nieuwe serie. Het is een krachtige boekenplank-luidspreker met een elegant en modern design. De OBERON serie biedt betaalbare kwaliteitsluidsprekers met een oorsprong in DALI’s high-end traditie.

De OBERON serie is leverbaar in zwart, walnoot, wit en licht eiken afwerking, waarbij de laatste twee worden geleverd met een chique grijze grille. Hierdoor laat de Oberon zich goed plaatsen in een hedendaags rustiek interieur.