Thorens

TD 201

€ 449,-

De nieuwe Thorens TD 201 is de juiste keuze voor iedereen die een robuuste, makkelijk te installeren draaitafel zoekt. Hij wordt geleverd met een soepel spelende snaaraandrijving en een aluminium plateau met een rubber mat. De nieuwe Thorens TP71 arm is standaard voorzien van een afneembare headshell met een voorgemonteerd AT3600 element.

Door de schakelbare interne voorversterker kan hij op elke versterker of receiver worden aangesloten, ook als daar een specifieke phono aansluiting op zit. Dus ook op de Sonos AMP of de Bluesound Powernode 2i.

Leverbaar in hoogglans zwart.

Thorens

TD 202

€ 599,-

De Thorens TD 202 maakt de nieuwe serie plug and play draaitafels compleet. Hij is wat zwaarder en dus stabieler uitgevoerd dan zijn kleinere broertje, de TD 201 en hij wordt geleverd met een AT95E pickup element.  De TD 202 heeft niet alleen een schakelbare phono voorversterker aan boord, maar ook een interne AD converter met USB aansluiting. Dat is leuk als je elpees wilt digitaliseren naar een computer of NAS. Hier zijn allerhande software programma’s voor beschikbaar, maar deze wordt niet meegeleverd.

Leverbaar in hoogglans zwart en walnoot

Thorens

TD 103 A

€ 999,-

Met de TD 103 A heeft Thorens voldaan aan de behoefte van muziekliefhebbers aan een vol automatische draaitafel. Dat betekent dat de arm vanzelf omhoog gaat en terug in ruststand zodra de plaat is afgelopen. Je kunt dus lekker wegdromen, zonder je, ergens in het schemergebied tussen waak en slaap, af te vragen welk ritmisch geluid je nou toch hoort.

Daarnaast is hij voorzien van een TP 19-2 arm met verbeterde bedrading en lagertechnologie t.o.v. zijn voorganger de TD 240. Voor deze draaitafel heeft Thorens gekozen voor een 2M RED element van de Deense pickup specialist Ortofon. Hij wordt op de versterker aangesloten met een los meegeleverde cinch kabel van hoge kwaliteit.

Leverbaar in hoogglans zwart en walnoot

Special Features

 • Fully automatic turntable
 • Pre-installed cartridge Ortofon 2M Red
 • Detachable headshell
 • High quality connection terminal with gold-plated cinch sockets
 • To play shellac records, a special stylus is required, which is available separately.

Thorens

TD 402 DD

€ 799,-

De Thorens TD 402DD heeft een zeer stille, innovatieve Direct Drive motor met auto START en STOP functie. Hij heeft een interne schakelbare phono voorversterker, zodat hij ook te gebruiken is in combinatie met versterkers die geen specifieke phono ingang hebben. De nieuwe TP72 arm is gemaakt van carbon. Het AT VM95E pickup element is gemonteerd aan een demonteerbare headshell.

De Thorens TD 402DD overtreft de instapmodellen TD 201 en TD 202 ruimschoots en is de beste keuze is zijn prijsklasse.

Special Features

 • Stable and super silent direct drive
 • Auto Start and Auto Stop
 • Switchable integrated phono pre amp
 • Carbon tonearm
 • Detachable headshell
 • Pre installed cartridge AT VM95 E

REGA Planar1 vanaf 369,-

Prima no-nonsense instap model van het Britse merk REGA. Deze snaar aangedreven draaitafel is Plug ‘n’ Play, alleen het contra gewicht hoef je er nog op te schuiven. Alles is vooraf goed ingesteld. De Planar 1 is voorzien van een RB110 toonarm, welke een nauwkeurige aftasting van de plaat niet in de weg zit. Hij wordt standaard geleverd met het Carbon Moving Magnet element en naald. De Planar 1 is ook te koop met ingebouwde phono voorversterker, zodat hij aan te sluiten is op een versterker zonder phono aansluiting. Deze Planar 1 Plus kost € 439,-

REGA Planar2 vanaf 509,-

De Planar 2 is voorzien van een mooi glazen plateau voor een verbeterde nauwkeurigheid. De aluminium toonarm RB220 is wat verfijnder dan de RB110. De Planar 2 wordt, net als de Planar 1, geleverd met een Carbon Moving Magnet element en een stille, synchrone 24 volt motor. Ook de eventuele Performance Pack, met daarin het BIAS2 element, een betere snaar en een mat van 100% wol, is leverbaar voor 129,- . De REGA platenspeler wordt volledig met de hand bediend.

REGA Planar 3 vanaf 799,-

De Planar 3 is de volgende stap in serieus vinyl spelen. Net als de Planar 2 heeft de Planar 3 een mooie hard glazen plateau, maar de Planar 3 wordt geleverd met de RB330 toonarm. De standaard uitvoering kost 799,- Ik kan adviseren meteen voor 899,- de versie met het veel nauwkeurigere Elys2 MM element te kiezen, welke los 199,- kost. Bovendien komt de Planar 3 met een nette RCA kabel.