NAD C338

stereo versterker € 699,-

De NAD C338 is een geavanceerde en bijzonder veelzijdige hybride digitale stereoversterker uit de  New Classic-serie. Deze versterker combineert de voordelen van een stationaire installatie met de mogelijkheid om muziek te streamen via een smartphone of tablet. Hij heeft een stijlvol, compact ontwerp en natuurlijk de legendarische geluidskwaliteit van NAD. Hiermee is je stereosysteem helemaal klaar voor de toekomst!

NAD C368

stereo versterker € 999,-

De C368 is een krachtige en bijzonder veelzijdige hybride digitale stereoversterker uit de New Classic-serie. Met 2 x 80 FDP vermogen kan deze versterker zelfs de meest veeleisende luidsprekers aan – op ieder volume. Het ontwerp is eenvoudig en discreet, zoals we van NAD gewend zijn, maar de nieuwe display op de voorkant geeft deze versterker een ongepolijste en moderne uitstraling. Een prima keuze, als je kunt leven zonder het massieve vermogen van de C388.

NAD C388

stereo versterker € 1.749,-

De C388 is de meest krachtige stereoversterker uit de New Classic-serie. Met 2 x 150 FDP vermogen kan deze versterker zelfs de meest veeleisende luidsprekers aan – op ieder volume. Het ontwerp is eenvoudig en discreet, zoals we van NAD gewend zijn, maar de nieuwe display op de voorkant geeft deze versterker een ongepolijste en moderne uitstraling. Een schitterende keuze.

NAD C568

cd speler € 799,-

De nieuwe C568 CD speler volgt na ruim 6 jaar de illustere C565BEE op. Geen geringe taak als je bedenkt dat de C565BEE door de internationale vakpers unaniem is geroemd en geprezen. Bij de ontwikkeling van de opvolger was de doelstelling even duidelijk als ambitieus: Verbeter de C565BEE op alle fronten: Geluidskwaliteit, specificaties en bedieningsgemak om zo weer een nieuwe maatstaf neer te zetten.

NAD C538

cd speler € 399,-

Ondanks de uiterst betaalbare prijs voldoet de C538 aan alle kwaliteitseisen die NAD tot iets bijzonders hebben gemaakt.  Alle componenten zijn zorgvuldig geselecteerd voor de best mogelijke geluidskwaliteit, van het loopwerk tot de audiofiele Cirrus Logic 24-bit D/A-converter en de analoge versterkers. Deze slimme en doordachte constructie zorgt ervoor dat de C538 veel duurder klinkt dan hij is.

NAD T758 v3

AV receiver € 1.499,-

De T758 v3 is een degelijke A/V Surround Sound Receiver. Hij verenigt de bekende NAD geluidskwaliteit met 4K/UHD-video verwerking, Dolby Atmos/DTS:X en geïntegreerde Bluesound-streaming. Deze versterker is de ideale versterker voor de muziekliefhebber die krachtig stereo wil combineren met gedetailleerd home cinema surround.

NAD M10

BluOS Streaming Amplifier € 2.999,-

Met de M10 maakt NAD de ideale combinatie van een high-end stereo versterker met het alom geprezen BluOS streaming platform. De M10 maakt gebruik van NAD’s meest geavanceerde Masters Series-technologie en biedt hiermee ultramoderne prestaties en de mogelijkheid om elk type speaker aan te sturen. Hij is natuurlijk voorzien van de nodige analoge en digitale ingangen en er is zelfs een HDMI ARC aansluiting om de communicatie met een moderne TV makkelijk te maken. De integratie van BluOS maakt het mogelijk high end audio in de woonkamer te combineren met een assortiment Bluesound multi room speakers in de rest van het huis.

Meer informatie

NAD C 658

BluOS Streaming voorversterker € 1.699,-

De C 658 van NAD zou je kunnen zien als een voorversterker. Het is echter veel meer dan dat. NAD beschrijft hem als een hoogwaardige DAC met alle BluOS streaming mogelijkheden die ook als voorversterker voor andere randapparatuur dienst doet. In combinatie met de C 268 of de nog krachtigere C 298 creëer je de ideale partner voor een set goede luidsprekers. De C 658 maakt deel uit van de nieuwste generatie NAD (voor)versterkers met volledige BluOS integratie.

meer informatie

NAD T778 ( klaar voor demonstratie ! )

BluOS 4K Ultra HD AV surround sound receiver  € 2.999,-

De T778 is een hypermoderne krachtpatser voor de ultieme muziek en film ervaring. Met dit nieuwe referentiemodel bouwt NAD voort op een erfenis van succesvolle voorgangers met kenmerken als hoge prijs/kwaliteit verhouding, eenvoud in bediening en de mogelijkheid van toekomstige upgrades. Alleen NAD heeft deze Modulair Design Construction ( MDC ). Dolby Atmos en DTS Master Audio gecombineerd met Dirac Live room correction zorgen voor gedetailleerd realistisch geluid. Samen met UHD 4K video pass-through naar een goede 4K monitor en een set goede speakers heb je de ideale audiovisuele beleving. De muzikale prestatie is geweldig met High Res Multiroom streaming via Bluos en negen krachtig versterkte kanalen, die elke speaker tot zijn recht laten komen.

Meer informatie

NAD C 268

Stereo eindversterker 80 watt  € 799,-

De C 268 eindversterker van NAD is een ideale partner van de C 658 BluOS voorversterker. De C 268 is een geavanceerde 2 x 80 watt stereo-eindversterker met een indrukwekkend vermogen, kristalhelder geluid. De C 658 opent de wereld van high res streaming audio, maar is ook inzetbaar als traditionele voorversterker.

NAD C 298 ( NIEUW BINNEN ! )

Stereo eindversterker 185 watt € 1.999,-

NAD heeft meerdere keren in de hifi geschiedenis een versterker geïntroduceerd met een innovatieve technologie , te beginnen met de 3020. Nu heeft het bedrijf de samenwerking gezocht met het door enkele veteranen in de audio wereld opgerichte Purify in Denemarken, jawel Roskilde!. Dit heeft geresulteerd in de verbazingwekkende nieuwe Eigentakt™ (zelfklokkende) technologie, die onlangs in de wereld werd geïntroduceerd in de EISA Award winnende Masters M33. De C 298 maakt deze technologie beschikbaar voor een breder publiek. Met een vermogen van 2x 185 watt zal hij vrijwel elke speaker volledig tot haar recht laten komen.