Skip to main content

NAD M33

BluOS Streaming Amplifier € 5.799,-

De M33 is de verbluffende samensmelting van een 200 watt high-end stereo versterker en een high resolution streamer die elke speaker zonder moeite tot zijn recht laat komen. De M33 is, net als de eerder verschenen M10, een NAD product dat is voorzien van het Bluos streaming platvorm. Je kunt hem dus naadloos integreren in een Bluesound multroom setting. Naast de gebruikelijke dubbele optische en coaxiale audio ingangen is er een phono aansluiting, zodat je naast het streamen van je favoriete Qobuz , Tidal of Spotify playlist, op een gezellige avond ook eens kunt laten horen hoe mooi vinyl ook weer was. Opmerkelijk is de aanwezigheid van een HDMI ingang, iets wat je voornamelijk in de Home Cinema tegenkomt, maar toch wel erg handig is als je een TV via ARC wilt verbinden. Prettig als je de set niet alleen voor hifi, maar ook voor spectaculair TV geluid kunt gebruiken. Zijn nauwkeurigheid en vrijwel onvervormde kracht is het resultaat van de nieuw ontwikkelde Purify Eigentakt digitale versterker techniek. Klinkt het geheel toch nog net niet helemaal lekker omdat de woonkamer akoestisch niet ideaal is, dan kun je met behulp van de DIRAC roomcorrection  software nog oneffenheden in de weergave laten aanpassen. Dit alles is gestoken in een zeer fraai professioneel ogende aluminium behuizing met een groot touchscreen display aan de voorkant. Een grappige feature is dat je kunt kiezen of je tijdens het spelen naar het artwork van het album kijkt, een moderne digitale VU meter of een retro VU meter, zodat je ook kunt zien wat het ritme van de muziek is.

meer informatie

NAD C389

stereo versterker € 1.599,-

De NAD C 389 is een krachtige 135watt HybridDigital DAC-versterker. Naast 2 optische en 2 coaxiale digitale aansluitmogelijkheden is hij voorzien van een mooie phono ingang. Bovendien heeft hij een HDMI eARC aansluiting, waarmee hij makkelijk aan te sluiten is op een tv. Om van deze versterker een streamer te maken, is hij uitgerust met de nieuwste generatie van NAD’s Modular Designs Construction-technologie. Hierin kan de MDC2 BLUOS-D module geplaatst worden. Deze maakt BluOS high-res muziekstreaming en Dirac Live ruimtecorrectie mogelijk. De MDC2 BLUOS-D kost € 499,-

NAD C399

stereo versterker € 2.199,-

De C399 is met 2×180 watt continu vermogen en zelfs 250w piekvermogen de krachtigste stereo versterker in NAD’s Classic serie. Hij maakt gebruik van NAD’s Hypex HybridDigital nCore versterkerschakelingen en een 32-bit/384kHz ESS Sabre DAC, dezelfde chip die wordt gebruikt in NAD’s befaamde M10 en M33 Masters Serie versterkers. De C 399 is de eerste versterker die kan worden uitgebreid met de nieuwste MDC2 modules. Deze bieden de gebruiker o.a BluOS multi-room music streaming en Dirac Live room correction. HDMI ARC is standaard aanwezig, zodat ook het gebruik in combinatie met een TV eenvoudig wordt gehouden.

NAD C568

cd speler € 999,-

De nieuwe C568 CD speler volgt na ruim 6 jaar de illustere C565BEE op. Geen geringe taak als je bedenkt dat de C565BEE door de internationale vakpers unaniem is geroemd en geprezen. Bij de ontwikkeling van de opvolger was de doelstelling even duidelijk als ambitieus: Verbeter de C565BEE op alle fronten: Geluidskwaliteit, specificaties en bedieningsgemak om zo weer een nieuwe maatstaf neer te zetten.

NAD C538

cd speler € 399,-

Ondanks de uiterst betaalbare prijs voldoet de C538 aan alle kwaliteitseisen die NAD tot iets bijzonders hebben gemaakt.  Alle componenten zijn zorgvuldig geselecteerd voor de best mogelijke geluidskwaliteit, van het loopwerk tot de audiofiele Cirrus Logic 24-bit D/A-converter en de analoge versterkers. Deze slimme en doordachte constructie zorgt ervoor dat de C538 veel duurder klinkt dan hij is.

NAD C700

BluOS Streaming Amplifier € 1.499,-

De C 700 BluOS Streaming-versterker is ontworpen voor het streaming-tijdperk. Sluit uw luidsprekers aan en gebruik vervolgens de intuïtieve BluOS app op uw smartphone, tablet, pc of Mac om de muziek te selecteren die u wilt horen. Het zal heerlijk klinken. Via zijn HybridDigital UcD eindtrap kan de C 700 2×80 watt continu vermogen en 2×120 watt piekvermogen leveren. Dankzij het elegante, minimalistische ontwerp en de eersteklas materialen doet de C 700 een beroep op al uw zintuigen – niet alleen het gehoor, maar ook het zicht en de tastzin. De versterker is ondergebracht in een solide aluminium behuizing, met een glad glazen voorpaneel en een 5″ high-definition kleurendisplay dat albumillustraties, de voortgang van nummers en systeeminstellingen weergeeft.

NAD M10 v2

BluOS Streaming Amplifier € 2.499,-

Met de M10 maakt NAD de ideale combinatie van een high-end stereo versterker met het alom geprezen BluOS streaming platform. De M10 maakt gebruik van NAD’s meest geavanceerde Masters Series-technologie en biedt hiermee ultramoderne prestaties en de mogelijkheid om elk type speaker aan te sturen. Hij is natuurlijk voorzien van de nodige analoge en digitale ingangen en er is zelfs een HDMI ARC aansluiting om de communicatie met een moderne TV makkelijk te maken. De integratie van BluOS maakt het mogelijk high end audio in de woonkamer te combineren met een assortiment Bluesound multi room speakers in de rest van het huis.

Meer informatie

NAD T758 v3i

AV receiver € 1.699,-

De T758 v3i is een degelijke A/V Surround Sound Receiver. Hij verenigt de bekende NAD geluidskwaliteit met 4K/UHD-video verwerking, Dolby Atmos/DTS:X en geïntegreerde Bluesound-streaming. Deze versterker is de ideale versterker voor de muziekliefhebber die krachtig stereo wil combineren met gedetailleerd home cinema surround. De T758 v3 is inmiddels voorzien van Apple Airplay en heet nu T758 v3i.

NAD T778

BluOS 4K Ultra HD AV surround sound receiver  € 3.499,-

De T778 is een hypermoderne krachtpatser voor de ultieme muziek en film ervaring. Met dit nieuwe referentiemodel bouwt NAD voort op een erfenis van succesvolle voorgangers met kenmerken als hoge prijs/kwaliteit verhouding, eenvoud in bediening en de mogelijkheid van toekomstige upgrades. Alleen NAD heeft deze Modulair Design Construction ( MDC ). Dolby Atmos en DTS Master Audio gecombineerd met Dirac Live room correction zorgen voor gedetailleerd realistisch geluid. Samen met UHD 4K video pass-through naar een goede 4K monitor en een set goede speakers heb je de ideale audiovisuele beleving. De muzikale prestatie is geweldig met High Res Multiroom streaming via Bluos en negen krachtig versterkte kanalen, die elke speaker tot zijn recht laten komen.

Meer informatie

NAD C 268

Stereo eindversterker 80 watt  € 1099,-

De C 268 eindversterker van NAD is een ideale partner van de C 658 BluOS voorversterker. De C 268 is een geavanceerde 2 x 80 watt stereo-eindversterker met een indrukwekkend vermogen, kristalhelder geluid. De C 658 opent de wereld van high res streaming audio, maar is ook inzetbaar als traditionele voorversterker.

NAD C 298

Stereo eindversterker 185 watt € 2.399,-

NAD heeft meerdere keren in de hifi geschiedenis een versterker geïntroduceerd met een innovatieve technologie , te beginnen met de 3020. Nu heeft het bedrijf de samenwerking gezocht met het door enkele veteranen in de audio wereld opgerichte Purify in Denemarken, jawel Roskilde!. Dit heeft geresulteerd in de verbazingwekkende nieuwe Eigentakt™ (zelfklokkende) technologie, die onlangs in de wereld werd geïntroduceerd in de EISA Award winnende Masters M33. De C 298 maakt deze technologie beschikbaar voor een breder publiek. Met een vermogen van 2x 185 watt zal hij vrijwel elke speaker volledig tot haar recht laten komen.

NAD C 658

BluOS Streaming voorversterker € 1.999,-

De C 658 van NAD zou je kunnen zien als een voorversterker. Het is echter veel meer dan dat. NAD beschrijft hem als een hoogwaardige DAC met alle BluOS streaming mogelijkheden die ook als voorversterker voor andere randapparatuur dienst doet. In combinatie met de C 268 of de nog krachtigere C 298 creëer je de ideale partner voor een set goede luidsprekers. De C 658 maakt deel uit van de nieuwste generatie NAD (voor)versterkers met volledige BluOS integratie.

meer informatie