C 338 stereo versterker € 699,-

De NAD C338 is een geavanceerde en bijzonder veelzijdige hybride digitale stereoversterker uit de  New Classic-serie. Deze versterker combineert de voordelen van een stationaire installatie met de mogelijkheid om muziek te streamen via een smartphone of tablet. Hij heeft een stijlvol, compact ontwerp en natuurlijk de legendarische geluidskwaliteit van NAD. Hiermee is je stereosysteem helemaal klaar voor de toekomst!

C 368 stereo versterker € 999,-

De C368 is een krachtige en bijzonder veelzijdige hybride digitale stereoversterker uit de New Classic-serie. Met 2 x 80 FDP vermogen kan deze versterker zelfs de meest veeleisende luidsprekers aan – op ieder volume. Het ontwerp is eenvoudig en discreet, zoals we van NAD gewend zijn, maar de nieuwe display op de voorkant geeft deze versterker een ongepolijste en moderne uitstraling. Een schitterende keuze, als je kunt leven zonder het massieve vermogen van de C388.

C 388 stereo versterker € 1.749,-

De C388 is een krachtige en bijzonder veelzijdige hybride digitale stereoversterker uit de New Classic-serie. Met 2 x 150 FDP vermogen kan deze versterker zelfs de meest veeleisende luidsprekers aan – op ieder volume. Het ontwerp is eenvoudig en discreet, zoals we van NAD gewend zijn, maar de nieuwe display op de voorkant geeft deze versterker een ongepolijste en moderne uitstraling. Een schitterende keuze.

C 568 cd speler € 799,-

De nieuwe C568 CD speler volgt na ruim 6 jaar de illustere C565BEE op. Geen geringe taak als je bedenkt dat de C565BEE door de internationale vakpers unaniem is geroemd en geprezen. Bij de ontwikkeling van de opvolger was de doelstelling even duidelijk als ambitieus: Verbeter de C565BEE op alle fronten: Geluidskwaliteit, specificaties en bedieningsgemak om zo weer een nieuwe maatstaf neer te zetten.

C 516BEE cd speler € 399,-

Ondanks de uiterst betaalbare prijs voldoet de C516BEE aan alle kwaliteitseisen die NAD tot iets bijzonders hebben gemaakt.  Alle componenten zijn zorgvuldig geselecteerd voor de best mogelijke geluidskwaliteit, van het loopwerk tot de audiofiele Cirrus Logic 24-bit D/A-converter en de analoge versterkers. Deze slimme en doordachte constructie zorgt ervoor dat de C516BEE veel duurder klinkt dan hij is.

T 758 V3 AV receiver € 1.499,-

De T758 v3 is een degelijke A/V Surround Sound Receiver. Hij verenigt de bekende NAD geluidskwaliteit met 4K/UHD-video verwerking, Dolby Atmos/DTS:X en geïntegreerde Bluesound-streaming. Deze versterker is de ideale versterker voor de muziekliefhebber die krachtig stereo wil combineren met gedetailleerd home cinema surround.