Skip to main content

Yamaha cash back actie verlengd tot 15 juli !

YAMAHA R-N1000A

stereo network receiver € 1599,-

Geniet van echt hifigeluid op je tv. De R-N1000A is compatibel met HDMI ARC (Audio Return Channel), zodat je slechts één kabel nodig hebt om verbinding te maken met je tv. Zo kun je niet alleen genieten van een uitstekende geluidskwaliteit in audio, maar ook in audio-inhoud op tv, zoals live-uitzendingen en muziekprogramma’s

Klik hier voor uitgebreide informatie.

YAMAHA R-N800A

stereo network receiver € 1.099,-

De R-N800A Network Receiver biedt onvervalst en uitgebreid muzikaal genot met een moderne hifistijl. Dit model is voorzien van onze unieke YPAO™-technologie voor geluidsveldcorrectie waarmee je een ideale luisteromgeving creëert in je eigen woonkamer. Ga volledig op in een brede reeks muziekbronnen, van streamingdiensten tot Hi-Res geluidsbronnen, met een uitmuntende geluidskwaliteit en een casual stijl.

Klik hier voor uitgebreide informatie.

YAMAHA RX-A2A

surround receiver

prijs op aanvraag

Het krachtige design van de A2A is speciaal afgestemd op stabiel en superieur geluid. Deze indrukwekkende AV-receiver geeft je home cinema professioneel beeld en geluid.

Kijk hier voor uitgebreide informatie

YAMAHA RX-A4A

surround receiver

prijs op aanvraag

De RX- A4A biedt realistische geluids- en videoweergave waarmee je thuis helemaal opgaat in je favoriete films. Kijken, luisteren of gamen verandert in een meeslepende ervaring met deze krachtige 7.2 AV receiver met Yamaha Musiccast.

Kijk hier voor uitgebreide informatie

YAMAHA RX-A6A

surround receiver

prijs op aanvraag

Pure kracht en precisie. De RX-A6A is een nauwkeurig ontworpen 9.2 AVreceiver met Yamaha Musiccast, die elk element van je entertainment te optimaiseert. Van zachte geluiden tot snelle bewegingen op het scherm, met de A6A mis je geen enkel moment.

Klik hier voor uitgebreide informatie.